EESTEC LC Budapest

SAP tanfolyam

Az előadássorozat célja, hogy a hallgatók egy átfogó képet kapjanak az SAP aktuális megoldásairól, fejlődési irányairól, valamint arról, hogyan működnek együtt a különböző területek annak érdekében, hogy termékei és szolgáltatásai a világ legnagyobb vállalatait is kiszolgálhassák.

Az előadásokkal kapcsolatos kérdés vagy probléma esetén bátran keress minket az címen, vagy a Facebook eseménynél, ahol a legfrissebb híreket is könnyedén nyomon követhetitek.

Az előadások után egy tesztet kitöltve a legjobban teljesítő diákok egy egy hetes intenzív gyakorlati kurzuson vehetnek részt, amely sikeres teljesítéséről a hallgatók hivatalos oklevelet kapnak.

A 2020-as tanfolyamra még nem indult el a regisztráció.

A 2019-es tanfolyam előadásainak helyszíne: BME E épület, E1.C előadóterem

Az előadások témái:

 • Március 6. 18:00-20:00
  Nyitó beszéd
  VT program, nyári kurzusok
  Az intelligens vállalat
  Precíziós mezőgazdaság világában SAP tanácsadóként
 • Március 13. 18:00-20:00
  Software Development @SAP
 • Március 20. 18:00-20:00
  SAP Integrációs folyamatai (FI-MM-SD integráció)
  Új generációs terméktámogatás
 • Március 27. 18:00-20:00
  SAP Cloud HCM (Human Capital Management) üzemeltetés Budapesten
  SAP C/4HANA Cloud és monitorozás
 • Április 3. 18:00-20:00
  Tesztírás

A tanfolyamot egy teszt zárja, amelyen a legjobb eredményt elért hallgatók részt vehetnek az alábbi egy hetes intenzív gyakorlati kurzusok valamelyikén:

 • SAP Development Course” címmel egy fejlesztői,
 • vagy „Summer Application Course” egy SAP felhasználói tanfolyamon.

A gyakorlati kurzusokat sikeresen teljesítő diákok oklevelet kapnak, amely a későbbi elhelyezkedésüket nagyban segítheti.

A gyakorlati kurzusokon való részvétel feltétele az érvényes hallgatói jogviszony. Az előadásokra hallgatói jogviszony nélkül is lehet jelentkezni.

Felmerülő kérdés vagy probléma esetén bátran keress minket a címen, vagy az esemény Facebook oldalán, ahol a legfrissebb híreket is könnyedén nyomon követhetitek.

A Summer Application Course keretein belül a résztvevőknek lehetőségük nyílik számos SAP modul elméleti hátterének és gyakorlati működésének megismerésére. Az előadók több éves SAP Support tapasztalattal rendelkeznek, így hitelesen adják át ismereteiket a folyamatok elemeiről. Néhány applikáció a hét tematikájából: Finance (FI), Material Management (MM), Sales and Distribution (SD), Human Capital Management (HCM), Business Warehouse (BW), Business Intelligence (BI). Az előbbiek technológiai hátteréről is várhatóak előadások, így a hallgatók bepillantást nyerhetnek többek között a HANA, az S4 és a FIORI alapjaiba. A hét folyamán igény szerint a kiválasztási és HR folyamatokról is kapható tájékoztatás. A tanfolyam vizsgával zárul, amelynek sikeres teljesítése esetén oklevelet adunk. A kiemelkedő hallgatók lehetőséget kapnak interjúra és nagyobb eséllyel pályázhatnak gyakornoki pozícióinkra.

Az előadások után írt vizsgán 50 legjobban teljesítő hallgató lehetőséget kap egy motivációs levél küldésére, amelynek tartalmaznia kell, hogy milyen célból szeretné elvégezni az egyhetes nyári tanfolyamot. A 40 legjobb közül az első 30 egyeneságon lehetőséget kap a részvételre, a többiek várólistára kerülnek. A nyári tanfolyamon maximum 30 hallgató vehet részt.

A támogatói tanfolyam időpontja: 2019. június 24-28.
Helyszín: SAP épület (1031 Budapest, Záhony utca 7.)
Létszám: 30 fő

Az SAP Development Course nyári fejlesztési tanfolyamunkon a gyakorlatban is elsajátíthatjátok az SAP ABAP programozási nyelvét, amelynek ismerete nélkülözhetetlen az SAP-ban történő fejlesztésekhez. A nyelv alapjainak elsajátítása után az ABAP objektum orientált kiterjesztése is bemutatásra kerül és a tanfolyam a WebDynpro programozási környezettel zárul, amely az SAP szerver oldali webes UI technológiája. A tréning a hivatalos oktatási anyagra épül (BC400 és BC401) így olyan aktuális piacképes tudást szerezhettek, amely egyébként csak költséges tanfolyamokon érhető el.

A fejlesztői tanfolyam időpontja: 2019. június 24-28.
Helyszín: BME Q épület (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.)
Létszám: 40 fő