Az idei félévben is megrendezésre kerül a főiskolai és egyetemi hallgatók számára szóló SAP tanfolyam, a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete, az SAP Hungary Kft. és az ELTE-IK HÖK együttműködésében.

A résztvevők a tanfolyam során megismerkedhetnek az SAP munkaterületeivel, az SAP vállalatirányítási rendszer működésével, fejlesztésével, felhasználásával és támogatásával. Az ingyenes tanfolyamot az SAP sok éves tapasztalattal rendelkező szakértői tartják. Az előadássorozat célja, hogy a résztvevők egy átfogó képet kapjanak az SAP jelenlegi megoldásairól, fejlődési irányairól, valamint arról, hogyan működnek együtt a különböző munkaterületek annak érdekében, hogy termékei és szolgáltatásai a világ legnagyobb vállalatainak igényeit is kielégíthessék.

A szemináriumsorozatot követően intenzív, egy hetes kurzusok kerülnek megrendezésre: „Bevezetés az SAP fejlesztés rejtelmeibe” címmel egy fejlesztői, illetve „SAP Cross Application Overview, azaz bevezetés az SAP rejtelmeibe” című felhasználói tanfolyam. A tanfolyamot záró teszten legjobb eredményt elért hallgatók részt vehetnek a gyakorlati kurzusok valamelyikén. A gyakorlati kurzusokat sikeresen teljesítő diákok oklevelet kapnak, amely a későbbi elhelyezkedésüket is segítheti.

Azon hallgatók számára, akik gyakorlatban is szeretnének megismerkedni az SAP fejlesztésével vagy használatával, lehetőség nyílik egy kérdéssor megválaszolására az előadáson elhangzottakból. A legjobb eredményt elért hallgatók közül 40 a fejlesztői, további 20 fő pedig a felhasználói tanfolyamon vehet részt. A tanfolyamokat egy újabb teszt zárja, mely sikeres teljesítéséről az SAP oklevelet állít ki. Az intenzív kurzusokon való részvétel további feltétele a megfelelő teszteredmények mellett, hogy a hallgató legalább 2015 végéig rendelkezzen hallgatói jogviszonnyal.

A kurzus elvégzése amellett,hogy könnyebb elhelyezkedést biztosít a pályakezdők számára, olyan értékes tudásanyaggal gazdagít, mely elengedhetetlen kelléke az ezen területen elhelyezkedni szándékozóknak.

Felmerülő kérdés vagy probléma esetén bátran keress minket a kovacs.laszlo (kukac) eestec.hu címen, vagy az esemény Facebook oldalán, ahol a legfrissebb híreket is könnyedén nyomon követhetitek.

Kérjük az ELTE hallgatóit, hogy Ők az alábbi linken elérhető ELTE IK-s űrlapon keresztül regisztráljanak a tanfolyamra!

Sok sikert kívánunk!
A szervezők

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?