Úgy érzed, nincs időd semmire? LEGYEN!

Időmenedzsment tréninggel egybekötött Nyílt Nap a MAVE (Magyar Villamosmérnök- és Informatikus Hallgatók Egyesülete) szervezésében!

Regisztrálj itt: https://eestecbudapest.typeform.com/to/R1KmtJ

November 23-án egy soft skills tréninggel egybekötött MAVE Nyílt Napot tartunk, ahol bepillantást nyerhettek egyesületünk őszi-téli eseménysorozatába, megtudhatjátok milyen szakmai és egyéb készségfejlesztő előadások, meetupok várnak rátok, illetve a vizsgaidőszakra való hangolódásként egy időmenedzsment tréningen is részt vehettek!


Programjaink által megtanulhatod, hogy mik azok a soft skillek, miért fontosak és miért érdemes részt venned tréningeken, ahol elsajátíthatod ezeket az egyetemi oktatás keretein túlmutató készségeket.

“Bárcsak lenne még néhány órám!” – A ZH és vizsgaidőszak közeledtével kevés diák van, kinek száját ne hagyná el az örökérvényű mondat. A soron következő időmenedzsment tréningünk célja, hogy a résztvevők ezt a stresszes időszakot a lehető legeredményesebben, ősz hajszálak nélkül vészeljék át, sőt, hosszú távon egy olyan szemléletmódot nyerjenek, amely a munka világában hatékonyságra, magánéletükben kiegyensúlyozottságra szoktat.

A MAVE a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesületének rövidítése, amely az Európai Villamosmérnök Hallgatók Egyesületének (EESTEC) tagja. A tréninget Maszlag Csaba fogja tartani, aki a MAVE jelenlegi alelnöke és az EESTEC nemzetközi trénercsapatának tagja.

#Időpont: november 23. csütörtök, 18:00–21:00 óra között
#Helyszín: Új Nemzedék Központ közösségi tere (Budapest, Királyi Pál utca 6.)

Az esemény regisztráció után bárki érdeklődő számára nyitott! Jelentkezzetek itt: https://eestecbudapest.typeform.com/to/R1KmtJ