Regisztráció
Egyéb:
Egyéb:

Mutasd a feltételeket

Az oldalra, tanfolyamokra, valamint a szemináriumokra való regisztráció során személyes adatokat adsz meg. Ezeket az adatokat kapcsolatfelvételi céllal kérjük Tőled és a legnagyobb gondosság mellett kezeljük a honlapra való utolsó belépésedet követő 3 évig. A megadott adatok alapján információt adunk a tanfolyamokról, szemináriumokról, melyre jelentkeztél, valamint egyesületünk aktuális híreiről. Hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeiden keresztül a tanfolyam, vagy szeminárium lebonyolításában segítő szervezetek meghatározott kapcsolattartója felveheti veled a kapcsolatot a tanfolyammal kapcsolatban.

Amennyiben egy tanfolyam kapcsán önéletrajzot töltesz fel, azt azzal kifejezed azt a szándékodat, hogy eljuttassuk a tanfolyam szervezésében résztvevők számára, akik ezt az adott tanfolyamot követő maximum egy évig kezelhetik.

Adataidat a MAVE és bármely más közreműködő szervezet sem adhatja tovább más további félnek. Mind a MAVE, mind a segítséget nyújtó szervezet az Önéletrajzod alapján Oklevelet állíthat ki az adott tanfolyam elvégézéséről, annak eredményéről.

Az adatkezelés visszavonható, az alábbi címre küldött ajánlott levélben a MAVE 1114 Budapest, Eszék u. 9-11. illetve személyesen az egyesület rendszeres nyilvános gyűléseinek idejében, melynek időpontját a http://eestec.hu oldalon megtalálhatod. A bejelentés időpontjában elkezdünk intézkedni adataid további kezelésének megszüntetéséről.