MAVE - Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete
Főoldal|Ugrás az eestec.net oldalára| English
 
Hírek
Utazások
Tanfolyamok
Versenyek
Kapcsolataink
Rólunk
Hogy utazhatsz velünk?
BeeSmarter
Challenge24
MAVE Naptár
Sajtószoba
Kapcsolat


Keresés
Hirdetés

Valutaátváltó

Hogy utazhatsz velünk?
 

A MAVE (Magyar Villamosmérnök- és Informatikus- hallgatók Egyesülete) 1986 óta az EESTEC (Electrical Engineering STudents\' European assoCiation) tagszervezete sok más európai műszaki egyetem villamosmérnök és informatikus egyetemistái által alapított szervezettel együtt.

Az egyesületen keresztül eljuthatsz 45 európai nagyvárosba, ahol szakmai tapasztalatokat és felejthetetlen élményeket szerezhetsz, különböző kultúrákkal ismerkedhetsz meg és igaz barátokra lelhetsz. Ehhez nyújt kihagyhatatlan lehetőséget az az évi 55-60 különböző témájú és helyszínű workshop, amit az EESTEC kínál számodra. 

Mindezt ráadásul minimális költségek mellett teheted, hiszen a programokon kívül a szállást és a teljes ellátást is a szervezők biztosítják, aktív tagjaink számára pedig a MAVE még az utazási költségekbe is beszáll (maximum a költségek fele vagy 20.000 Ft értékben).

Jól hangzik, ugye? De mit is kell ezért tenned:

Először is gyere el egy gyűlésünkre (amit szerdánként 18:30-tól tartunk az Eszék utca 9-11. alatti irodánkban), ismerkedj meg az egyesület tagjaival, és mesélj pár szóban magadról. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, de számunkra fontos, hogy személyesen is megismerjünk, mielőtt jelentkezel.

Ezt követően már szabadon jelentkezhetsz utazásainkra. Egész évben folyamatosan vannak programjaink, így figyeld a Facebook oldalunkat, mivel itt hirdetjük ki mindig a legújabb lehetőségeinket. Az aktuális utakról tájékozódhatsz továbbá honlapunkon az ’Aktuális utazások’ menüpont alatt vagy a http://eestec.net oldalon is.

A jelentkezés az http://eestec.net/ oldalon keresztül történik. Regisztrálj az oldalra, majd miután jóváhagytuk a regisztrációdat, itt tudsz jelentkezni az eventekre: válaszd ki az általad preferált eseményt, majd kattints az ’Add event application’ fülre. Töltsd ki az adataidat és néhány mondatban fogalmazd meg, hogy mi motivál az eventen való részvételre!

A résztvevőket a szervezők választják majd ki, és a jelentkezési határidőt követő kb. egy héten belül értesítést kapsz az eredményről. Amennyiben a jelentkezésedet elfogadták, már semmi más dolgod nincs, mint hogy lefoglald a jegyedet az utazáshoz. Érkezéskor a szervezők az állomáson fognak várni és minden másról is ők gondoskodnak egészen a hazautazásodig.

Ne keresd az apró betűs részt, inkább győződj meg személyesen is arról, hogy mit jelent az EESTEC spirit! Kérdéseiddel pedig bátran fordulj hozzánk: cp@eestec.hu

 

 

 

 

 
 
Bejelentkezés

 
felhasználónév
 
jelszó
   

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszó


Facebook
 


A MAVE partnerei
 

Copyright © 2011 - MAVE - Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete - Powered by: gsonline WebNDesign