MAVE - Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete
Főoldal|Ugrás az eestec.net oldalára| English
 
Hírek
Utazások
Tanfolyamok
Versenyek
Kapcsolataink
Rólunk
Hogy utazhatsz velünk?
BeeSmarter
Challenge24
MAVE Naptár
Sajtószoba
Kapcsolat


Keresés
Hirdetés

Valutaátváltó

Hírek
RSS
 
Új elnökség a MAVE-ban!
A MAVE - EESTEC LC Budapest tisztújító közgyűlést tartott, melynek keretében felállt az új board a 2014/15 évre:
»tovább
 
Tisztújító közgyűlés - október 6.
2014. október 6-án tisztújító közgyűlést tartunk 18:00-kor az Eszék utcai irodánkban. Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen, úgy 18:15-kor újabb, rendkívüli közgyűlést tartunk, mely határozatképes lesz a megjelentek számától függetlenül.
»tovább
 
 
Weboldalunk hamarosan új köntösben!
Szép lassan elszállt az idő jelenlegi oldalunk felett, de már dolgozunk, hogy korszerű köntösbe bújtassuk, melyhez szívesen visszatértek. Addig kövessetek minket a facebook.com/eestechu címen!
»tovább
 
SAP tanfolyam, Programozás lányoknak, utazás fiúknak (is)
Ezen a héten sok programot tudunk ajánlani, melyek között még nagyfeszültséglabor látogatás is szerepel.
»tovább
 
 
Android és iOS programozóverseny, SAP tanfolyam
Heti híreinkben: Még jelentkezhetsz a BeeSmarter #2-re, valamint SAP tanfolyam 2014. tavaszán
»tovább
 
BeeSmarter #2 - még jelentkezhetsz, keress velünk csapattársat
A jelentkezést a versenyre meghosszabbítottuk! Nincs csapattársad? Nem gond, írj nekünk az info@beesmarter.org címre, s segítünk találni!
»tovább
 
 
BeeSmarter #2
Android vagy iOS? Programozol vagy dizájnerkedsz? Mutasd meg, hogy mobilos csapatban te vagy a legjobb! Viszont csak 24 órát adunk...
»tovább
 
[HL] Versenyek, utazások
Challenge24, BeeSmarter, EESTEC Startup Lab, BreakBreak'IST Mad, Jahorina Spring Break 2014, Állásbörze. Csak hogy a címszavakat megemlítsük, részletekkel a hajtás után!
»tovább
 
 
Human Inspired Technology - Karrier nap elmarad
Bár már “az utolsó utáni pillanatban vagyunk”, és ezúton is elnézéseteket kérjük, de sajnos arról kell informálnunk Benneteket, hogy a “Career Day” nevű rendezvényünk most csütörtökön elmarad.
»tovább
 
EESTEC Conference 2014 - Human Inspired Technology konferencia
Ma kezdődött meg az EESTEC Conference 2014, mely nemzetközi szervezetünk első tudományos programja, s melynek rendezési jogát egyesületünk nyerte el.
»tovább
 
 
[HL] Human Inspired Technology nyílt nap és konferencia, Challenge24
Ezúton is szeretnénk meghívni a január 30-án megrendezésre kerülő nyílt napra, mely a "Human Inspired Technology" nemzetközi konferenciánk záró eseménye. Olyan hazai cégeket ismerhetsz meg, melyek élen járnak az ember ihlette technológiák kutatásában, fejlesztésében.
»tovább
 
14. Challenge24 - 24 órás Programozó Verseny
Indulj el háromfős csapatoddal az ország és egész Európa legrangosabb független programozó csapatversenyén, a 14. Challenge24-en!
»tovább
 
 
(Szent)esti hírlevelünk
Reméljük az új évben is számíthatunk majd rátok, rengeteg érdekes hazai és nemzetközi program közül válogathattok majd. PS: Az EESTEC-es angyalkák még mézeskalácsot is készítettek nekünk.
»tovább
 
Human Inspired Technology? Android?
Konferciánkról és egy online Android szemináriumról szól a heti levelünk.
»tovább
 
 
Kutatsz már? Vagy szeretnél? Írtál egy jó TDK-t és megmutatnád a világnak?
Az EESTEC Conference 2014-en mutasd be eredményeidet! Ha már túl vagy a TDK-n, mutasd meg egy nemzetközi konferencián, hogy mivel foglalkozol!
»tovább
 
Ismerkedős forraltborozás
Az egyetemről kikerülve, nagy tudással felvértezve merre vezet majd az utad? Az alábbi "soft-skill"-ek közül mivel rendelkezel, s az egyetem kapuján kilépve, vajon mire lesz még szükséged?
»tovább
 
 
Sörgyár, IMW és Android Competition
Aktuális programjaink között: sörgyári látogatás, nemzetközi mothétvége és Android competition
»tovább
 
November 8-i hírlevelünk
Versenyek, üzemlátogatás és természetesen EESTEC-es utazás. Olvasd el aktuális programjainkat a hajtás után!
»tovább
 
 
Aktuális hírlevelünk
A félévben főként tavaszi programjainkra készülünk, melyek között lesz két programozó verseny (Challenge24, BeeSmarter mobil programozó verseny), valamint egy nemzetközi konferencia.
»tovább
 
EESTEC Debrecenben!
Debrecenben új magyar EESTEC helyi szervezet alakult!
»tovább
 
 
Indul az év!
Szakmai programok, konferencia, soft-skill tréningek és rengeteg EESTEC-es utazás vár már most! Kíváncsi vagy, hogy mit csinálunk? Gyere jövő szerdán (szeptember 9.) 18-kor, Budapesten az Eszék u. 9-11-be!
»tovább
 
Rendkívüli közgyűlés! - Gazdasági titkár lemondása miatt
Rendkívüli közgyűlést fogunk tartani pénteken délután 17:00-kor az irodában. Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen, úgy 17:15-kor újabb, rendkívüli közgyűlést tartunk, mely határozatképes lesz a megjelentek számától függetlenül.
»tovább
 
 
Technology Graduate Program
Morgan Stanley Informatika divíziója IT Frissdiplomás Programot hírdet, mely 2013 augusztusban indul, és olyan diplomázás előtt állók, frissdiplomások vagy 1-2 éves tapasztalattal rendelkezők jelentkezését várjuk, akik szívesen dolgoznának a vállalat magyarországi részlegének Informatika osztályán. Jelenleg több nyittt pozíciónk van Infrastruktúra (Windows és Linu/Unix területen) illetve Alkalmazásfejleszői csapatokban.
»tovább
 
Projekt Esettanulmányok - ami a tankönyvből kimaradt
Május 23-án, ismét egy konkrét projekteket mutat be előadónk, melybe vidéki hallgatók is élőben bekapcsolódhatnak. Az e hét csütörtöki előadáson: Bartha Levente (Netlife), "SAP CRM bevezetés lépései és tanulságai" címmel tart előadást:
»tovább
 
 
Technológiai nyílt nap
Az Technológiai Nyílt Nap során a résztvevők megismerkedhetnek a Morgan Stanley budapesti irodájának informatikai részlegével, találkozhatnak nálunk dolgozó kollégákkal, valamint betekintést nyerhetnek a mindennapi munkájukba. Az esemény részeként bemutatják irodájukat is.
»tovább
 
Projekt Esettanulmányok - ami a tankönyvből kimaradt
Május 2-án, a SCRUM és kaizen párosításról esik szó az SAP tolmácsolásában, míg május 9-én autópályainformatikáról, valamint intelligens autópályákról.
»tovább
 
 
Gyárlátogatás: Richter (főként villamosmérnököknek)
Május 9-én délután, a Richter Gedeonnál van lehetőség üzemlátogatásra, ahol az erősáramú rendszerekkel ismerkedhetnek meg az érdeklők.
»tovább
 
Projekt Esettanulmányok - ami a tankönyvekből kimarad(t)...
Új előadássorozattal készültünk, mely nem egy cég környékén, hanem a valóság körül forog. Ismerd meg, hogy mivel szembesülnek nap mint nap fiatal pályakezdők, vagy éppen informatikai igazgatók.
»tovább
 
 
Felhőtechnológiák bemutatása a Microsoftnál
Pénteken kora délután egy izgalmas előadás lesz a Microsoftnál. Ha egy kicsit is érdekel a felhő, meg az új trendek, akkor szívesen látunk.
»tovább
 
SAP tanfolyam -- 2013
A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete, az ELTE IK HÖK, és az SAP Hungary Kft. együttműködésében idén is megrendezésre kerül az egyetemi hallgatóknak szóló ingyenes SAP tanfolyam.
»tovább
 
 
Üzemek és IT: BKK-nál jártunk
A mai nap meglátogattok a Budapesti Közlekedési Központ forgalomirányítását. A szakmai túrán részint megismertük az éppen bevezetési fázisban levő új informatikai rendszert, valamint megnéztük a város forgalomirányításáért felelős főbb egységeket.
»tovább
 
Üzemek és IT: Danone Hungária
Eljött az ideje, hogy megtudd, a tavaszi félévben is érdemes velünk tartanod, mert az előzőeknél is izgalmasabb helyekre fogunk ellátogatni.
»tovább
 
 
[HL] Kilenc workshopra is jelentkezhetsz!
Az EESTEC keretein belül kilenc utazási lehetőséget tudunk ajánlani: Németország, Svájc, Görögország, Törökország illetve Bosznia-Hercegovinában található társszervezeteinkhez. A programok (a svájci IMW kivételével) ingyenesek, neked csak az utazást kell állnod. A szakmai utazásokhoz aktív tagjaink számára támogatást tudunk nyújtani évente kétszer, az út költségének feléig, míg a görög workshopnál az athéniek az utazási költség akár 70%-át is tudják állni!
»tovább
 
BeeSmarter - 24 órás Mobil Programozó Csapatverseny
Már csak alig több, mint két hét van az elődöntőig. Jelentkezz most csapatoddal a 24 órás Android és iOS programozó versenyre!
»tovább
 
 
Megújúlt a Challenge24 oldala!
A mai naptól a Challenge24 résztvevőit új, letisztultabb kinézet fogadja, logikusabb és mindent azonnal elérő menü, no meg az "elmaradhatatlan" lógó csere...
»tovább
 
Vidéki egyetemen tanulsz?
Vidéki egyetem, vagy főiskola hallgatója vagy? Több programot látsz Budapesten, melyeken szeretnél részt venni, de helyben? Láttad, hogy egy jó egyetemista társaság vagyunk? Ne habozz, hanem vedd fel a kapcsolatot velünk!
»tovább
 
 
Már készülünk a tavaszi félévre!
Két verseny, két szemináriumsorozat, gyárlátogatások, workshop itthon és nemzetközi workshopok! Ez vár rád, ha eljössz programjainkra, de ha van egy jó programötleted, akkor jelezd:
»tovább
 
Boldog Karácsonyt!
A MAVE mindenkinek kíván áldott, békés karácsonyi ünnepet!
»tovább
 
 
BeeSmarter Mobil Programozó Csapatverseny
Androidban utazol? Inkább iOS-ben? Szereted a modern kütyüket? Még programozod is őket?!
»tovább
 
Üzem és IT (gyárlátogatás); Android és iOS programozóverseny(ek)
Gyárba mennél? Versenyeznél? Olvasdd el legújabb hírlevelünk tartalmát, ha nem jutott volna el egyetemi levlistádra még!
»tovább
 
 
Challenge24 2013-ban!
Nem sokára megnyílik a lehetőség a 2013-as Challenge24 előtt. Az időpontok már meg vannak ;-)
»tovább
 
Kérsz egy bögre forralt bort, miközben megismerkedsz velünk?
Szeretnénk az érdeklődőket invitálni a legközelebbi egyesületi gyűlésünkre, ahol mesélünk a MAVE-ról, programokról, az EESTEC-ről, benne a friss ljubjanai workshopról élménybeszámoló, megtudhatod, hogy kik vagyunk, mit csinálunk és miért szeretünk mavézni már évek óta, s kíváncsian hallgatjuk, hogy mi keltette fel az érdeklődésedet.
»tovább
 
 
BeeSmarter - 24 órás Mobil Programozó Verseny
Szeretnél valami platform függőt? Néhány napon belül megkezdődik a jelentkezés Android és iOS programozó versenyünkre! Ha kevésnek találod a 24 órát, akkor viszont jelentkezz nemzetközi versenyünkre, az Android Competitionre, melyet immáron az IEEE is támogat.
»tovább
 
Morgan Stanley Technológiai Nyílt nap
A Morgan Stanley tanfolyam remek kiegészítőjeként hívjuk a tanfolyamon nem résztvevőket is a cég technológiai nyílt
»tovább
 
 
Üzemek és IT - novemberi látogatások
Érdekel, hogy egy üzemben hogy jelenik meg az IT? Érdekel, hogy milyen informatikai háttere van? Gyere velünk gyárat, üzemet, munkahelyet látogatni az országban!
»tovább
 
IT a Morgan Stanley-nél – a pénz mozgatórugója (4 alkalmas szemináriumsorozat)
A Morgan Stanley a világ egyik legjobb befektető bankja. Tudni akarod miért? Mert képesek lemodellezni a jövőt, a világban végbemenő változásokat, így előre tudják hova érdemes a pénzt csoportosítani. Hogyan képesek erre?
»tovább
 
 
Gyűlés szerdán 18:45-kor
Az e hét szerdai gyűlésünk kivételesen 18 óra 45 perckor kezdődik. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt az Eszék utca 9-11-ben. 13-as kapucsengő ;-)
»tovább
 
Tisztújító rendkívüli közgyűlés eredménye
A tegnapra összehívott rendkívüli tisztújító közgyűlés eredményeként az egyesületet továbbra is Tímár Dávid Patrik vezeti. Az egy évre megválasztott board 7 fő.
»tovább
 
 
Tisztújító közgyűlés - szeptember 26.
2012. szeptember 26-án tisztújító közgyűlést tartunk 18:30-kor. Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen, úgy 18:45-kor újabb, rendkívüli közgyűlést tartunk, mely határozatképes lesz a megjelentek számától függetlenül.
»tovább
 
Gyűléseink a nyáron
Gyűléseink a nyáron ritkábban vannak. Ha szeretnél nyáron csatlakozni hozzánk, pl. besegíteni nyár végi workshopunk szervezésébe, keress minket az info [kukac] eestec.hu címen, vagy a cp [kukac] eestec.hu címen.
»tovább
 
 
Microsoft Academy for College & University Hires - Enterprise Services
A MACH fejlesztő programot a Microsoft 2006-ban hozta létre azzal a céllal, hogy a tehetséges végzősöket a programba kiválasztva, célzottan fejlesztve, megteremtse a Microsoft számára a következő generációs szakembereket és menedzsereket technológia, értékesítés és/vagy marketing területen.
»tovább
 
LC Budapest: TANDEM - Technology and design in motion (ASW)
Workshop lesz hamarosan Budapesten! Nem mersz utazni, mert nem tudod, hogy milyen a nemzetközi légkör? Az EESTEC spirit Budapestre jön!
»tovább
 
 
HoBoM 2012
A Challenge24-el egyidőben zajlott Budapesten a Hand Over Board meeting, melyen a nemzetközi szervezet régi és új elnöksége volt jelen.
»tovább
 
Véget ért a 12. Challenge24!
Az orosz Havka-papstvo győzelmével zárult az idei 12. Nemzetközi 24 órás Programozóverseny, melynek a BME I épülete adott helyszínt. A megmérettetésre három magyar csapat került be az elővállogatóról, melyen a grotzsch_men nevű magyar csapat 10 ponttal csúszott le a dobogó harmadik helyéről, a negyedikre.
»tovább
 
 
Egy bank informatikai boszorkánykonyhája
Helyszín: 1117, Budapest, ELTE Északi épület 0.83 terem Idő: 2012. április 11. 16:00-19:00
»tovább
 
SAP tanfolyam újra!
A félévben újra lesz SAP tanfolyam, melyre már lehet jelentkezni a http://eestec.hu/sap címen.
»tovább
 
 
12. BME Nemzetközi 24 órás Programozóverseny
Már csak alig több, mint három hét van a regisztráció lezárásáig. Szeretnél segíteni a szervezésben, a verseny terjesztésében? Vedd fel velünk a kapcsolatot a info12@ch24.org címen!
»tovább
 
Utazási lehetőségeink frissültek!
Kattints Aktuális utazásainkhoz, hogy ránézz öt jelenlegi lehetőségünkre!
»tovább
 
 
Morgan Stanley gyakornoki és frissdiplomás programjai
Felhívjuk figyelmedet a Morgan Stanley 2012-ben zajló gyakornoki és frissdiplomás programjaira.
»tovább
 
Mi már készülünk a következő félévre
Tanfolyam, workshop, verseny? A MAVE a következő félévben mindháromból kiveszi a részét.
»tovább
 
 
12. BME Nemzetközi 24 órás Programozóverseny
Igen, idén is megrendezük egyesületünk legnagyobb programját a Challenge24-et, vagy ahogy mi csak egymás között hívjuk, a ch24-et.
»tovább
 
Android Competition: új határidő!
A verseny határidejét kitolták december 15-re. A versenyről több információt itt találsz:
»tovább
 
 
Google Tech Talk
Google invites Computer Science and Engineering students to this tech talk which will give an insight into Google technology and the opportunity to find out more about our work and our culture.
»tovább
 
Android Competition
Develop your own application in groups of 1-3 people that can be useful for students, universities and win nice technology prizes! Make your application known on the growing mobile market!
»tovább
 
 
Lykeion- „Find your opportunity!”
Lykeion is joining highly qualified and motivated students, companies and universities in Europe inside a common platform, allowing them to advertise themselves, search the database for published information and as a result, establishing a new communication channel between all three.
»tovább
 
Újabb két utazási lehetőségünk van!
Lengyelországban (Wroclaw) egy Microchipes workshop várja az érdeklődőket, míg Belgrádban lehetőséget adunk kibontani ajándékaidat. Részletek a bal oldalon az aktuális utazásoknál.
»tovább
 
 
Kint voltunk a külügyi börzén
Köszönjük, hogy ennyire sokan kerestétek fel standunkat. Többeknek mondtuk, hogy jövőhéten egy kötetlen ismerkedős estét tartunk, kis enni és innivaló keretében. Akik leadták emailcímüket, számukra küldünk emlékeztetőt róla a jövőhét elején, megtűzdelve azon infokkal is, melyek iránt többen érdeklődtetek.
»tovább
 
Rövid: szingapúri karrierlehetőségek előadásról
A Magyar Villamosmérnök-és Informatikus-hallgatók Egyesületének rendezésében került sor az első Carrier @ Singapore karrier lehetőségeket tárgyaló előadására, melyet a Contact Singapore igazgatója, Raymond Tan Choon Guan tartotta.
»tovább
 
 
Új elnökség a MAVE-ban!
Tegnapra összehívott rendkívüli tisztújító közgyűlés keretében megválasztottuk a MAVE elnökségét a következő egy évre. Az egyesület új elnöke Tímár Dávid.
»tovább
 
Careers@Singapore: Science, Engineering & Research
MAVE, in collaboration with Contact Singapore (a Singapore government agency), invites you to an information-cum-networking session. Together with EWI (Environment & Water Industry Programme Office), we would like to present internship, scholarship, and career opportunities in Singapore’s research industry to students and young graduates.
»tovább
 
 
Utaznál?
Felkerültek legújabb aktuális utazási lehetőségeink. Kattints baloldalt felülről a harmadik menüpontra és nézd meg mire mehettél volna ha korábban itt jársz, vagy hova mehetsz éppen most velünk. Ha felkeltettük érdeklődésedet, írj a cp [kukac] eestec.hu címre!
»tovább
 
Tisztújító közgyűlés
A MAVE a rendes, őszi tisztújító közgyűlés időpontját 2011. október 12. szerda 18:00-ra tűzte ki. Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen, úgy 18:30-kor újabb, rendkívüliközgyűlést tartunk, mely határozatképes a megjelentek számától függetlenül. Sok szeretettel várunk minden érdeklődő új tagot is, hiszen ekkor van a szokásos tagfelvétel is!
»tovább
 
 
Új szeminiáriumsorozat!
IT a Morgan Stanley-nél – a pénz mozgatórugója
»tovább
 
MAVE gyűlések a reghetek után újra rendszeresen!
A nyáriszünet után, heti rendszerességgel újra indulnak szerda esti gyűléseink. 2011/12-es tanévben az első: szeptember 7. 18:30-kor lesz szokásos helyén, az Eszék u. 9-11-ben (13-as kapucsengő).
»tovább
 
 
ORACLE szeminárium sorozat 2011 ősz
Az Oracle Hungary Kft., a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus Hallgatók Egyesülete, valamint az ELTE IK Információs Rendszerek Tanszék közreműködésével ingyenes szemináriumsorozatot szervez szakirányú érdeklődéssel rendelkező hallgatók számára.
»tovább
 
Épp, hogy vége a versenynek, máris szervezzük következő programunkat...
EESTEC LC Budapest (MAVE) in cooperation with Siemens Healthcare and the Budapest University of Technology and Economics proudly presents a week-long professional event in Budapest, a place where future is present!
»tovább
 
 
SAP tanfolyam - 2011 tavaszi szemeszter
A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete és az SAP Hungary Kft együttműködésében idén is megrendezésre kerül a Bevezetés az SAP fejlesztés rejtelmeibe című előadássorozat.
»tovább
 
MAVE bemutatkozó nap a Pázmány Információs Technológiai Karán (már képekkel)
A mai nap a MAVE bemutatkozó órát tartott a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán. A cél az egyesület minél szélesebb körű prezentálása a hallgatók előtt, melynek első állomásaként a Pázmány budapesti karának meglátogatása volt. A további tervek között szerepel az ELTE és az Óbudai Egyetem felkeresése is. Az idei évben itt fogják egyébiránt tartani a XXX. OTDK konferencia informatikai szekcióját is.
»tovább
 
 
PreEC-EC...
Befejeződött a 11. BME 24-órás programozóverseny online elővállogatója, melyet idén az SAP Hungary Kft. főtámogatásával rendezünk meg. Az elővállogatót a német, Sparrows24 csapat nyerte, a legjobb magyar csapat a Monkey_Island lett, a 13. helyen, a legjobb 27 csapat közé négy magyar csapat került.
»tovább
 
Tavasszal is ORACLE szeminárium!
Tavasszal is lesz ORACLE szeminárium. További információ a Tanfolyamok menüpontnál, illetve a www.houg.hu-n!
»tovább
 
 
Már több, mint 300 csapat kezdte meg regisztrációját!
A tavalyi évnél is nagyobb érdeklődés övezi az idei 11. BME Nemzetközi 24 órás Programozóversenyt, hiszen már több csapat kezdte meg regisztrációját a február 19-i EC előtt. Érdemes kihasználni a február 12-i gyakorló lehetőséget is a preEC-t.
»tovább
 
Lassan indulnak már szokásossá vált tanfolyamaink...
A jövőhéten elkezdjük meghirdetni a félévben induló tanfolyamaink javarészét. Figyeljétek kihelyezett plakátjainkat, valamint a MAVE weboldalát, regisztráljatok és iratkozzatok fel hírlevelünkre!
»tovább
 
 
Legyen tietek a századik csapat!
Már 99 csapat regisztrált a 11. BME Nemzetközi 24 órás programozási versenyre, a Challenge24-re. Miért ne lenne tietek a 100-dik? Keressétek fel a verseny lapját a ch24.org -on.
»tovább
 
Utazz a világban - Három új utazás
Szeretsz utazni? Külföldieket megismerni? Itt a lehetőség utazni! Egyesületünk külföldi utazásilehetőségeit ma töltöttük fel. Nézz körül, érdeklődj az eestec érzés iránt és nézd meg azt is, hogy milyen a magyar eestec, a MAVE.
»tovább
 
 
BÚÉK!
Boldog új évet kíván a MAVE minden tagja! December 30-án lezajlott a szokásos előszilveszteri ráhangolódás a Regében.
»tovább
 
Már lehet regisztrálni a 2011-es, 11. BME Challenge24-re!
A 11. BME Challenge24-re immáron lehet regisztrálni.
»tovább
 
 
Aquincum Institute of Technology 2011 tavaszi kurzusok
2010. december 15-ig lehet pályázni az Aquincum Institute of Technology tavaszi félévének kurzusaira!
»tovább
 
Alumni vacsora volt a Marcelloban
Egyesületünk december 1-én idén is megrendezte a szokásos alumni vacsorát.
»tovább
 
 
Hamarosan 11, 2011...
Hamarosan indul a mandula. A háttérben már javában zajlanak az előkészületek. Szeretnél Te is résztvenni valamelyik oldalon? Rajtunk ne múljon...
»tovább
 
Utazni szeretnél?
Felkerült a két legfrissebb utazási lehetőség Ankarába és Rigába. Részletekért nézd meg az Utazási lehetőségek menüpontot.
»tovább
 
 
Kisoroszi motívációs hétvége
A MAVE október 15-17 között Kisorosziban tartotta motívációs hétvégéjét.
»tovább
 
Új elnökség
A Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete 2010. október 20-án tartotta Tisztújító Közgyűlését.
»tovább
 
 
Pályázati felhívás
A New Frontier Holding GmbH magyarországi tagjain keresztül (XAPT Kft., Grepton Zrt.) pályázatot hirdet olyan innovatív ötletek megvalósítására, amelyek az információs technológia jelenlegi trendjeire épülve hatékonyabbá és rugalmasabbá teszik a vállalatok mûködését.
»tovább
 
Tisztújító közgyűlés
2010. október 20-án szerdán tartja a MAVE az éves Tisztújító Közgyűlését este 6-tól. Ekkor vesszük fel az új tagokat is.
»tovább
 
 
Kürt üzemlátogatás
Érdekel, hogyan lehet egy szétégett vagy kettétörött adathordozóról is információt visszanyerni, illetve mit jelet az információbiztonság fogalma? Ha igen, 2010. szeptember 27-én, hétfőn délután lehetőséged nyílik néhány részletet is megtudni róla.
»tovább
 
X. BME Nemzetközi 24 órás Programozóverseny - II. Sajtóközlemény
Ilyen még nem volt!! Éles tesztverseny és 10.000 Euro összdíjazás a jubileumi X. BME Challenge24 Nemzetközi programozó versenyen! Ugye nem akarsz te sem lemaradni?! Még nem vagy elkésve semmivel, ugyanis a próbaversenynek köszönhetően február 23. 23:59-ig (CET) lehet regisztrálni a verseny hivatalos honlapján, a http://challenge24thelegend.com oldalon.
»tovább
 
 
X. Challenge24 - Már lehet regisztrálni
2010. április 30. és május 2. között tizedik alkalommal kerül megrendezésre a már hagyományosnak tekinthető BME Nemzetközi 24 órás Programozóverseny, melyet idén is a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete (MAVE) szervez. Az extrém kihívásokat kereső programozóknak 2010. február 20-ig van lehetősége, hogy jelentkezzenek Európa egyik legrangosabb versenyére, melynek döntője a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) kerül megrendezésre.
»tovább
 
Indulj a NetMiniszterelnök Választáson
Ez a verseny arról szól, hogy megtanuld, hogyan kampányolj, és érj el sok embert az ingyenes online eszközök használatával...
»tovább
 
 
BME Formula Racing Team
A BME Formula Racing Team keresi azon villamosmérnök és informatikus hallgatókat, akik az egyetemen megtanult elméleti tudás mellett egy nemzetközi versenysorozat keretében gyakorlati tapasztalatokra is szert tennének..
»tovább
 
A MAVE a Börzsönyben
A MAVE tagjai április 18-át Kóspallagon töltötték a Börzsöny szívében.
»tovább
 
 
Szakmarathon 2009
Második alkalommal idén is megrendezésre kerül a Szakmarathon.
»tovább
 
A Challenge24 regisztrációja február 21-én lezárul
A IX. BME Nemzetközi 24-órás Programozóversenyre, a Challenge24-re február 21-ig regisztrálhatnak a versenyzők
»tovább
 
 
A MAVE a Mátrában
A MAVE tagjai január utolsó három napját Parádfüreden töltötték a Mátra szívében.
»tovább
 
Kell egy csapat
Ha már végeztél a vizsgáiddal, és nem szeretsz „csak egyetemista” lenni.
»tovább
 
 
A Challenge24 a Petőfi Rádióban
A Petőfi Rádió Netidők műsorában hétfőn este hallgathatunk meg egy beszélgetést a Challange24-ről.
»tovább
 
Ezek voltak a MAVE PR-napok
Az elmúlt hetekben többször is megjelentünk a hallgatóság felé, tagtoborzás céljából.
»tovább
 
 
Bemutatkozás a Schönherz Kollégiumban - november 18.
Ezúton szeretnénk elhívni egyesületünk, a MAVE 2008. november 18-án (kedden) 18 órától tartandó bemutatkozó előadására és az ezzel egybekötött borkóstolóra a Schönherz Zoltán Kollégium Emeleti Nagy Termébe.
»tovább
 
MAVE a Külügyi Börzén
2008. november 4-én a MAVE is megjelent az E épületben tartott BME Külügyi Börzén.
»tovább
 
 
Legjobb Spin- off/ Start- up Díj 2008
Versenyfelhívás az Ernst and Young és a Graphisoft szponzorálásában: Legjobb Spin- off/ Start- up Díj 2008
»tovább
 
II. BME Külügyi Börze
A MAVE is jelen lesz a Hallgatói Külügyi Testület által szervezett Külügyi Börzén, melynek célja, hogy összegyűjtse a külföldi ösztöndíjakat, pályázati- és utazási lehetőségeket a BME hallgatói számára.
»tovább
 
 
Új elnökség a MAVE-ban!
2008. október 8- án, szerdán Tisztújító Közgyűlés volt, amelynek egyik eredményét jelentjük most be, az új elnökséget. Az alábbiakban az elnökségi tagok mutatkoznak be.
»tovább
 
Őszi Morgan Stanley események
A Morgan Stanley minden érdeklődőt vár őszi rendezvényeire a BME-n.
»tovább
 
 
I. EU Spin-off and Start-up Meeting and Conference
A konferencia célja, hogy egy évenként megrendezett európai fórumot hozzon létre high-tech cégek számára (spinoff, startup), hogy bemutatkozzanak egymásnak és a következő technológiai vállalkozó generációnak és megoszthassák tapasztalataikat arról, hogy hogyan kell elindítani egy sikeres üzletet.
»tovább
 
Közlekedésmérnöki Szakmai Nap
A Közlekedésmérnöki Szakkollégium mindenkit szívesen lát Szakmai Napján szeptember 25-én (csütörtökön). Lesznek kerekasztalbeszélgetések aktuális témákról, bemutatók (szimulátorok, gázturbina...), illetve Legóépítőverseny.
»tovább
 
 
Az IFIUS tízedik születésnapja
A Nemzetközi Egyetemek közötti Sportszövetség (International Federation for Interuniversity Sport, IFIUS), a tízedik születésnapját a magyar fővárosban, Budapesten ünnepli.
»tovább
 
Nyárbúcsúztató party
Gyertek kedves MAVÉsok, a nyár végén mégegyszer érezzük jól magunkat együtt!
»tovább
 
 
Gólyatábor 2008
Idén augusztus 21-22-én a MAVE is ott volt a Gólyatáborban.
»tovább
 
Új MAVE arculat szeptembertől
Nem kis munkával, de elkészült az új MAVE arculat, logó és honlap, ahol mostantól naprakész információkat fognak kapni az érdeklődők.
»tovább
 


 
Bejelentkezés

 
felhasználónév
 
jelszó
   

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszó


Facebook
 


A MAVE partnerei
 

Copyright © 2011 - MAVE - Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete - Powered by: gsonline WebNDesign