MAVE - Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete
Főoldal|Ugrás az eestec.net oldalára| English
 
Hírek
Utazások
Tanfolyamok
Versenyek
Kapcsolataink
Rólunk
Hogy utazhatsz velünk?
BeeSmarter
Challenge24
MAVE Naptár
Sajtószoba
Kapcsolat


Keresés
Hirdetés

Valutaátváltó

Utazások
RSS


 
eMission Impossible - LC Ankara
Itt egy újabb utazási lehetőség az újévre. Február 16-23 között LC Ankara rendezésében az elektromos járművek és a fenntartható közlekedés lesz a téma. Nagyon érdekesnek ígérkezik és februárban még a zhk se indulnak be, úgyhogy hajrá emberek tessék jelentkezni!
»tovább
 
LC Lille - Franciaország - electROniCKs WS
Aki érdeklődik az elektronika és a hangtechnika iránt ne hagyja ki LC Lille februári (6-15) workshopját! Január 6-ig lehet jelentkezni, úgyhogy még van időtök átgondolni
»tovább
 
 
LC East Sarajevo: Jahorina Spring Break 2013
A workshop szakmai részének a helyszíne Jahorina lesz (a volt híres téli olimpiai játékok helyszíne), ahol részt vehettek az International Scientific Symposium - Infoteh 2013 nevű eseményen ahol az IT neves személyei és diákok fognak előadásokat tartani. Ezen felül lehetőségetek lesz többek között úszni, bowlingozni, barlangászni, várost nézni, és hatalmasakat bulizni. Egy közeli, nagyon izgalmas vidéket ismerhettek meg!
»tovább
 
LC Istanbul: .COM
After a long silent period, LC Istanbul is proud to announce the upcoming workshop ¨.COM(point of Creativity, Originality and Magnificence) which will be held on 3th- 10th of March in Istanbul.
»tovább
 
 
LC Istanbul: Girls @Business Class-2
A workshop tovább viszi a "Women in Engineering" témát, és a nőknek a férfiak által "uralt" világban, szakmákban való érvényesülésével foglalkozik.
»tovább
 
LC Ankara: Shrink the World!
A téma nanotchnológia (smart materials, nano bio-sensors and nano electro-mechanical systems, ...), ezen kívül pedig vár rátok a török világ, vízipipával, török csemegékkel, és akár egy síelés is helyet kaphat a programban! Előzetes ismeret nem szükséges a témában, jelentkezzetek bátran, nagyon izgalmasnak ígérkezik!
»tovább
 
 
LC Belgrade: ExploRED Planet
utazási lehetőségünk a Marsra szól, Belgrádon át. Ha érdekel az űr, akkor azért ne hagyd ki, ha meg egy jó társaságot szeretnél megismerni, akkor meg azért.
»tovább
 
LC Ljubjana: International Motivational Weekend 2012
We are announcing our 4th International Motivational Weekend, happening between the 9th and 11th of November 2012.
»tovább
 


 
Bejelentkezés

 
felhasználónév
 
jelszó
   

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszó


Facebook
 


A MAVE partnerei
 

Copyright © 2011 - MAVE - Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete - Powered by: gsonline WebNDesign