THE BIG DATA THEORY

2017 októberében egyhetes EESTEC workshopot szerveztünk The Big Data Theory címmel, ahol a külföldi és magyar hallgatók belekóstolhattak a Big Data, a Data Mining és a Machine Learning világába, és a hét végi hackathonon az előadásokon megszerzett tudást csapatokban a workshop projektfeladatában gyakorlatban is hasznosíthatták.

Főszervezők: Bényei Dániel, Mészáros Kinga, Nagy Dominika

Szakmai koordinátor: Mák József

A workshop honlapja: http://bigdata.eestec.hu

ETHICAL HACKING #2

2015 március végén került megrendezésre az Ethical Hacking #2 workshop, amely egy Advanced Skills Workshop volt, azaz az EESTEC legerősebb szakmai programmal bíró eseményei közé tartozik. Az előadások központi témája a Hackelés és IT biztonság volt hazai és külföldi előadók előadásaival, gyakorlataival.

Főszervező és szakmai program: Vogel Erik

EESTEC CONFERENCE 2014

Human Inspired Technology

2014 január végén rendeztük meg az EESTEC első tudományos konferenciáját, amely publikációs lehetőség volt a hazai és nemzetközi EESTEC-esek számára egyaránt. A konferenciára fiatal külföldi előadókat hívtunk, hogy ezzel népszerűsítsük a tudományos pályát és a PhD programokat is.

Főszervező: Gazda Ádám, Lakner Tamás

Scientific Program: Bohn András, Fülöp Tamás

A konferencia hivatalos oldala: http://conference.eestec.hu

TANDEM

Technology ANd DEsing in Motion

A TANDEM (Technology ANd DEsign in Motion) 2012 nyarának végén került megrendezésre, és egy izgalmas, az év egyik legjobb worshopjának tartott eseménye volt. A résztvevő EESTEC-eseknek prototípus projekteket kellett készíteniük az akkoriban még újdonságnak számító Microsoft Kinecttel, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói csoportjával közösen. Az elkészült művekből némelyike kiállításon is részt vett.

Főszervező: Divák Ádám, Gazda Ádám (MAVE), Csernátonyi Fanni, Ferth Tímea (CSEKK)

COMPUTER INTEGRATED SURGERY

A CIS tulajdonképpen az első igazi Advanced Skills Workshop volt az EESTEC-en belül. Budapest ezzel a workshoppal mutatta meg, hogy mennyire komoly, de ugyanakkor az EESTEC spiritet maximálisan hordozó workshopokat lehet rendezni. A SOTE-t is bevonva a szakmai programba, az első interdiszciplináris programunk volt, melyet aztán számos másik követett (TANDEM, EESTEC Conference 2014, BeeSmarter).

Főszervező: Divák Ádám

Szakmai program: Haidegger Tamás

ETHICAL HACKING

Az Ethical Hacking egy izgalmas workshop volt, melyen támogatóinknak köszönhetően mintegy 60 budapesti egyetemista is folyamatosan részt vehetett a 20 külföldi EESTEC-es mellett. A program szakmai háttere egy igazán jól összeállított program volt, míg az EESTEC spirit maximálisan érvényesült az egész hét alatt.

Főszervező: Laczkó Péter