ecm2014

Ethical Hacking #2

2015 március végén kerül megrendezésre nemzetközi EESTEC – Advanced Skill Workshopunk az Ethical Hacking #2

Szokásunkhoz híven, idén is mi szeretnénk megrendezni a legerősebb szakmai programmal bíró workshopot az EESTEC keretei között. Jó lehetőség a tanuláson kívül arra is, hogy hazai környezetben ismerkedj meg az idelátogató mintegy 15 EESTEC-essel és átéld velünk az EESTEC spiritet!

Főszervező és szakmai program: Vogel Erik

További információk: http://eh.eestec.hu

EESTEC Conference 2014

Human Inspired Technology

2014 január végén rendeztük meg az EESTEC első tudományos konferenciáját, mely publikációs lehetőség volt a hazai és nemzetközi EESTEC-esek számára egyaránt. A konferenciára fiatal külföldi előadókat hívtunk, hogy ezzel népszerűsítsük a tudományos pályát és a Phd programokat is.

Főszervező: Gazda Ádám, Lakner Tamás

Scientific Program: Bohn András, Fülöp Tamás

A konferencia hivatalos oldala: http://conference.eestec.hu

Technology ANd DEsing in Motion

A TANDEM (Technology ANd DEsign in Motion), 2012 nyár végének egy izgalmas és az egyik legjobbnak tartott Workshop volt az évben. A résztvevő EESTEC-eseknek prototipus projekteket kellett készíteniük az akkoriban még újdonságnak számító Microsoft Kinecttel, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói csoportjával közösen. Az elkészült művekből néhány kiállításon is részt vett.

Főszervező, MAVE: Divák Ádám, Gazda Ádám CSEKK: Csernátonyi Fanni és Ferth Tímea

A workshop hivatalos oldala: http://tandem.eestec.hu

Computer Integrated Surgery

A CIS tulajdonképpen az első igazi Advanced Skill Workshop volt az EESTEC-en belül. Budapest ezzel a Workshoppal mutatta meg, hogy mennyire komoly, de ugyanakkor az EESTEC spiritet maximálisan hordozó workshopokat lehet rendezni. A SOTE-t is bevonva a szakmai programba, az első interdiszciplináris programunk volt, melyet aztán számos más követett (TANDEM, EESTEC Conference 2014, BeeSmarter). A workshop szakmai programját Haidegger Tamás dolgozta ki.

Főszervező: Divák Ádám

Szakmai program: Haidegger Tamás

A konferencia hivatalos oldala: http://cis.eestec.hu

Ethical Hacking

Az Ethical Hacking egy izgalmas workshop volt, melyen támogatóinknak köszönhetően mintegy 60 budapesti egyetemista is folyamatosan részt vehetett a 20 külföldi EESTEC-es mellett. A program szakmai háttere egy igazán jól összeállított program volt, míg az EESTEC spirit maximálisan érvényesült az egész hét alatt.

Főszervező: Laczkó Péter

A konferencia hivatalos oldala: http://eestec.hu/ethicalhacking