SAP Tanfolyam 2017

Az idei évben is megrendezésre került a főiskolai és egyetemi hallgatóknak szóló SAP tanfolyam, a  Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete, az SAP és az ELTE-IK HÖK együttműködésében.

A résztvevők a tanfolyamon megismerkedhettek az SAP munkaterületeivel, és képet kaptak az SAP vállalatirányítási rendszer működéséről, fejlesztési lehetőségeiről, alkalmazásáról és támogatásáról. Az ingyenes tanfolyam előadói az SAP sok éves tapasztalattal rendelkező szakértői, akik átfogó ismerettel rendelkeznek az adott területről. Az előadássorozat célja, hogy a hallgatók egy átfogó képet kapjanak az SAP aktuális megoldásairól, fejlődési irányairól, valamint arról, hogyan működnek együtt a különböző területek annak érdekében, hogy termékei és szolgáltatásai a világ legnagyobb vállalatait is kiszolgálhassák.

Hatalmas örömünkre szolgál, hogy a visszajelzések alapján ennyi év után is ilyen nagy érdeklődéssel várják a előadássorozatot a hallgatók. Reméljük rengeteg hasznos tudást szereznek azok akik idén jelenleg is részt vesznek rajta, és sok sikert kívánunk a jövő hét keddi tesztíráshoz!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?